Megújult a NetIQ CloudAccess

felhoxA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a NetIQ CloudAccess 2.1. A megoldás segítségével a vállalatok biztonságos és menedzselt hozzáférést biztosíthatnak az alkalmazottak számára a felhőben működő szoftverszolgáltatásokhoz (SaaS). Az eszköz a szervezet meglévő biztonsági és hozzáférési irányelveit alkalmazza a felhőszolgáltatások esetében is, ezáltal fenntartja a vállalati adatok és erőforrások védelmét. A legújabb verzió többek között önkiszolgáló jelszó-helyreállítást, teljes körű fiókkezelést és többfaktoros autentikációt tesz lehetővé.

“Egyre több vállalatnál ismerik fel és használják ki a felhőben, szoftverszolgáltatás (SaaS) keretében elérhető üzleti alkalmazások előnyeit. Ahhoz, hogy az alkalmazottak egyszerű, biztonságos és az előírásoknak megfelelő módon vehessék igénybe ezeket a szolgáltatásokat, érdemes figyelmet fordítani a hozzáférések felügyeletére is. Erre nyújt hatékony megoldást a NetIQ CloudAccess, amely több száz felhőszolgáltatáshoz kínál biztonságos, egypontos bejelentkezést. Az új változat ráadásul még egyszerűbb használatot biztosít a felhasználók számára, például elfelejtett jelszavaikat mostantól egyszerűen, önállóan is helyreállíthatják” – mondta el Hargitai Zsolt, a képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Könyvekkel bővült az eMAG webáruház kínálata

sze nov 19 , 2014
Az eMAG webáruház új kategóriával bővítette kínálatát: a könyvek kategóriában több mint harmincezer termék közül válogathatnak a vásárlók. Az eMAG a következő hónapokban tovább bővíti az elérhető termékek és kategóriák körét, és többek között bútorokat, otthoni dekorációt, irodaszereket, sporteszközöket, ruházati cikkeket, és még sok más terméket is lehet majd vásárolni az […]
könyv