Megújult a mediaklikk.hu

mediaklikk-honlapMegújult a közmédia videoportálja, a mediaklikk.hu, olyan szolgáltatás- és csatornakövető portál készült, amely egyedülálló a magyarországi piacon – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az MTI-vel. A közlemény szerint a Media Hungary keddi kezdőnapjára elkészült fejlesztés nyomán XXI. századi felületen nézhetők élőben, valamint az adásokat követően bármikor az M1, az M2, az M3, az M4Sport, a Duna és a Duna World műsorai, illetve hallgatható valamennyi közszolgálati rádió műsora. A mediaklikk.hu mobileszközökről is maradéktalan élményt nyújt – emelték ki.

A megújult portál a korábbi idővonalszerű elrendezés helyett sokkal vizuálisabb műsorújsággá fejlődött, emellett a megjelenés kép- és videoorientált lett a korábbi szövegközpontúsághoz képest. Tematikus ajánlódobozokkal alkalmazkodik a felhasználói szokásokhoz, és külön tartalmi dobozok hivatkoznak a hirado.hu, az m4sport.hu és a petofilive.hu tartalmaira. A kiemelt műsorok az eddigiekhez képest látványosabb, elkülönültebb megjelenést biztosító aloldalakat kaptak, amelyek így sokkal több látogatót vonzhatnak – írták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Piaci pozíciójának további erősödését várja a Huawei

sze máj 11 , 2016
A Huawei fogyasztói üzletága bejelentette, hogy 2016 első negyedévében összesen több, mint 28,3 millió készüléket szállított ki, amely 64 százalékos növekedést jelent az előző év hasonló időszakához képest. Ebből a vállalat okostelefon kiszállításai 44 százalékkal, okostelefon eladásai pedig 61 százalékkal növekedtek. A Strategy Analytics és az International Data Corporation piackutató […]
Huawei

Friss, ropogós