Megújult a Magenta 1

Az internetet maximálisan kihasználó életstílushoz kínál az eddigieknél is összetettebb, komolyabb kedvezményekkel rendelkező kedvezménycsomagot a Magyar Telekom a most megújult Magenta 1-gyel.

Az akár harminc százalékkal csökkentett havidíjjal és megduplázott belföldi mobilinternet adatforgalommal összeállított kedvezménycsomag mellett az akár harmincezer forintos készülék vásárlási kedvezménnyel szeretné megtartani az előfizetőit a távközlési társaság. Az új Magenta 1-gyel – például egy okostelefon és egy új mobil hang és internet díjcsomag-kombináció segítségével – az idősebb generáció is könnyedén csatlakozhat a digitális világhoz. A megújult kedvezménycsomaggal azok a régi vagy új előfizetők élhetnek, akik legalább két vezetékes és egy mobilelőfizetéssel rendelkeznek. Azok, akik eddig is Magenta 1 előfizetők voltak, díjmentes csomagmódosítással térhetnek át az új konstrukciókra, de magát az átsorolást a szolgáltató ügyfélszolgálatán kell kérniük. A meglévő hűségidő nem akadály, az változatlan feltételekkel vihető át az új konstrukciókba. Ugyanakkor azoknak is érdemes meggondolni a Magenta 1-hez való csatlakozást, akik ma még csak vezetékes szolgáltatásokat vesznek igénybe a Magyar Telekomtól. Már egy új mobil hang és adat díjcsomag-kombináció előfizetés bevonásával érvényesíthető a 30 százalékos kedvezmény, ráadásul Magenta 1 ügyfélként máris megduplázott belföldi mobilnet adatforgalmat vehet igénybe az előfizető. Akik egy- vagy több mobil előfizetéssel rendelkeznek, azoknak a társaság vezetékes internet- és tévészolgáltatása hozhatja el a Magenta 1 kedvezményeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egy fertály alatt elfogták a mobiltelefon-tolvajt

ked szept 4 , 2018
Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki magát egy szolgáltató munkatársának kiadva megtévesztett egy idős asszonyt Ózdon, akinek lakásából ellopta mobiltelefonját. Az Ózdi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D. Sándorral szemben. A 22 éves ózdi férfi 2018. augusztus 23-án a délelőtti órákban Ózdon, az […]
tolvaj