Megújult a kormány örökségvédelmi honlapja

Megújult a kormány örökségvédelmi holnapja, amely elsősorban a Miniszterelnökség által ellátott hatósági és központi hivatali ügyekben történő ügyféltájékoztatást szolgálja.

A közigazgatás korszerűsítése és ügyfélbarát fejlesztése jegyében a kulturális örökség védelméért felelős tárcaként, a Miniszterelnökség létrehozta a Kormányzati Portál rendszerén belül az oroksegvedelem.kormany.hu internetes tájékoztató oldalt – közölte a Miniszterelnökség. Az ügyfelek az oldalon a műtárgyak, műkincsek védelmével, kiviteli engedélyezésével, lopott, eltűnt műkincsek nyilvántartásával, a műemléki, régészeti, illetőleg világörökségi ingatlanörökség nyilvántartásával, valamint a védetté nyilvánításukkal kapcsolatos eljárásokról és szolgáltatásokról kaphatnak naprakész felvilágosítást, vagy érhetik el a vonatkozó nyomtatványokat és adatbázisokat. Az új honlap ezen túlmenően az örökségvédelmi szakirányítás eszközeiről is tájékoztatja a látogatókat, így például a szakmai irányelvek mellett a műemléki és régészeti szakértői névjegyzékek is itt érhetők el. Az új honlap célja, hogy egyszerűsítse és gyorsítsa az ügyintézést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megbízható bolt lett a Laptopszaki

vas ápr 29 , 2018
Az internetes vásárlók visszajelzései alapján a Laptopszaki.hu-t “Megbízható Bolt”-nak minősítette az Árukereső.hu. Az Árukereső.hu-n eddig összesen 1128 vélemény érkezett a cégről, amelyek szerint a bolt vásárlói közül 98.85 százalék ajánlaná ismerősének a Laptopszakit. Véleményt a boltról kizárólag a bolt vásárlói írhatnak, akik a vásárlásukat követően a Megbízható Bolt program keretén […]

Friss, ropogós