Megújult a File Management Suite

Hargitai-ZsoltA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Storage Manager 5.0 és a File Reporter 3.0. A szoftverek a File Management Suite termékcsomag részét képezik, amelynek segítségével a vállalatok jelentősen megnövelhetik adattároló rendszereik hatékonyságát. A File Reporter az adattárolási rendszerek átfogó áttekintését és elemzését teszi lehetővé, a Storage Manager pedig automatikusan kiosztja a felhasználók számára az adattárolási erőforrásokat.

„Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy segítsük a szervezeteket a tárolás optimalizálásában. Ennek a törekvésnek egyik fontos eleme a SUSE Enterprise Storage, amellyel a vállalatok költséghatékony és jól skálázható tárolási megoldást építhetnek ki általánosan elérhető szerverekre és lemezmeghajtókra alapozva. A File Management Suite csomag használatával pedig intelligens módon átalakíthatják a tárterületek felhasználását a vállalati infrastruktúrában. Ez hozzájárul a költségek csökkentéséhez, és egyúttal a különféle megfelelőségi előírások teljesítését is egyszerűbbé teszi a személyazonosság-kezelés és a fájlkezelés összekapcsolásán keresztül” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a a magyarországi képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bármilyen vonzó is vagy, gyanakodj, ha idegen simul hozzád

ked aug 16 , 2016
A Debreceni Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást – szabadlábon hagyása mellett – K. Bernadettel szemben. Egy debreceni fesztiválon vett részt egy férfi 2016. július 24-én, amikor 3 óra körül odalépett hozzá egy nő. A gyanúsított többször odasimult a sértetthez, aki kelletlenül elutasította a közeledést és elküldte […]

Friss, ropogós