Megújult a debreceni repülőtér honlapja, mobil applikációja

Új szolgáltatásokkal és funkciókkal érhető el a debreceni nemzetközi repülőtér honlapja, bemutatták a légikikötő megújult online arculatát és mobil applikációját.

Herdon István, a repülőteret üzemeltető Xanga cégcsoport vezérigazgatója elmondta: az Airport Debrecen Kft. kizárólagos marketing partnere, a weboldalt is üzemeltető InnovAir Marketing Kft. által kifejlesztett új mobiltelefonos applikációval nem csak valós idejű tájékoztatást kaphatnak az utasok, hanem rajta keresztül ingyenesen használhatják a repülőtér nyilvános wifi hálózatát is. A mobilalkalmazás IOS és Android platformon is elérhető és ingyenesen letölthető, a szolgáltatás a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Az úgynevezett karrieroldalon a repülőtér régióbeli partnerei naprakészen kínálhatják a hazai- és külföldi álláskeresőknek a betölthető munkahelyeket. A repülőtér online felületeinek nézettsége rendkívül sokrétegű, így a cégek állásajánlataikkal széles társadalmai csoportokhoz juthatnak el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem sértett törvényt a Kutyapárt mobilalkalmazása

csü febr 16 , 2017
Elutasította a Fővárosi Főügyészség a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) mobilapplikációja miatt tett feljelentés elutasítása miatt a Nemzeti Választási Bizottság által tett panaszt – közölte a főügyészség. Azt írták, bár a panasz elkésett volt és nem jogosulttól származott, a főügyészség a nyomozóhatóságnak a feljelentés elutasításáról szóló döntését érdemben is felülvizsgálta, […]

Friss, ropogós