Megújul a család, borzasztóan nagy ferroelektromos memóriát kapnak

rfidA Siemens jóval nagyobb memóriájú, új adathordozókkal és kompakt mobil olvasó/író készülékkel bővíti a Simatic RF600 nevű RFID termékcsaládját. Az RF622T és RF622L elnevezésű, négy kilóbájt kapacitású új URH RFID adathordozók lehetővé teszik a címkézett tárgyakra vonatkozóan nagy mennyiségű adat tárolását, valamint az ahhoz való gyors hozzáférést. A Siemens az új Simatic RF650M mobil kézi olvasókészüléket is bevezeti. Ez nagy számú adathordozó megbízható azonosítását teszi lehetővé, akár három méteres távolságban is. Az eszközt speciálisan a logisztikai- és szerviz alkalmazásokra tervezték.

A Simatic RF622T és RF622L adathordozók FRAM (ferroelektromos RAM) memória technológiája nagy sebességű írást, valamint korlátlan számú írási ciklust tesz lehetővé. A Simatic RF622L egy költséghatékony okos címke, melyet a termékek tartós azonosítására terveztek. Egyedileg nyomtatható tekercsről, pl. normál szöveggel vagy további optikai kódokkal. Ezzel ellentétben a robusztus, megerősített RF622T adathordozót raklapokra vagy konténerekre történő rögzítésre tervezték.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Idén, a világegyetem legjobb professzionális fotó/videó kamerája az a7S

sze ápr 15 , 2015
A Technical Image Press Association (TIPA) már megint nem tehetett mást, meghajolt a Sony innovációi előtt a digitális képalkotási iparágban. A Sony technológiája, miszerint nagyobb pixeleket használ a Full-frame Exmor CMOS képérzékelőnél (12,2 megapixel), nagy dinamika tartományt (15,3 szintű) eredményez, továbbá kiváló teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett is (Fast Intelligent AF […]