Megtévesztő nyereményjátékokra figyelmeztet a Penny Market

penny-marketA Penny Market figyelmeztetése szerint az interneten olyan játék érhető el, amely a társaság nevében ígér nyereményt. A társaság szerint ez megtévesztő és jogellenes.

A Facebook alapelveibe, felhasználási feltételeibe is ütköző módon olyan látszatot kelt, mintha azt a társaság szervezné, valamint hogy a játék során nyereményeket adtak, illetve adnak át — közölte a Penny. A linken található játékot nem a Penny Market Kft. szervezte, a játékhoz és az abban ígért, illetve a látszólag átadott nyereményekhez semmilyen módon nem köthető a társaság – hangsúlyozták. Jelezték azt is, hogy a társaság nevével, jó hírnevével visszaélő ismeretlen személyek ellen a szükséges jogi lépéseket megteszik, mivel az oldalt létrehozók jogosulatlanul felhasználták a Penny Market nevét. A Penny is azt kéri a vásárlóktól, hogy a linket semmiképpen se használják, a Penny Market által szervezett nyereményjátékokról a www.penny.hu oldalon adnak hiteles tájékoztatást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nehezen indult a ma 130 éves a Bosch, de felért a csúcsra

hét nov 21 , 2016
Történetének 130 éve alatt a Bosch a valamikori finommechanikai és elektromos műhelyből Németország tíz legnagyobb vállalatának egyike lett, amely több mint 150 országban van jelen. A Bosch indulása jóindulattal is csak döcögősnek volt nevezhető, mintsem sikertörténetnek: az 1886 novemberében nyílt telephely dolgozóinak a száma 1891-re két főről mindössze 15 főre […]

Friss, ropogós