Megtalálták, lefülelték, lefoglalták, visszaadták, s mindössze három óra alatt

laptopxA kazincbarcikai rendőrök a bejelentéstől számított három órán belül megtalálták, lefülelték, lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának az ellopott laptopot. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás miatt folytat büntetőeljárást K. István helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a negyvenéves gyanúsított 2015. március 30-án 19 órát megelőző időben betört egy kazincbarcikai lakásba, ahonnan laptopot és annak tartozékait előre megfontolt szándékkal eltulajdonította.

A 63 éves sértett másnap délelőtt jelentette a helyi rendőrkapitányságon a sérelmére elkövetett bűncselekményt. A nyomozók a bejelentést követő három órán belül megtalálták, lefoglalták és visszaszolgáltatták tulajdonosának az ellopott számítástechnikai eszközt. A rendőrök a kora délutáni órákban a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit is elfogták, aki kihallgatása során töredelmes vallomásában beismerte a terhére rótt bűncselekményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megújul a család, borzasztóan nagy ferroelektromos memóriát kapnak

sze ápr 15 , 2015
A Siemens jóval nagyobb memóriájú, új adathordozókkal és kompakt mobil olvasó/író készülékkel bővíti a Simatic RF600 nevű RFID termékcsaládját. Az RF622T és RF622L elnevezésű, négy kilóbájt kapacitású új URH RFID adathordozók lehetővé teszik a címkézett tárgyakra vonatkozóan nagy mennyiségű adat tárolását, valamint az ahhoz való gyors hozzáférést. A Siemens az […]

Friss, ropogós