Megosztja szakértelmét a Kaspersky

hackerA Kaspersky Lab kibővíti vállalati portfólióját a Security Intelligence Services elindításával, amelynek célja a vezető biztonsági szakértelem gyorsabb megosztása és a szaktudás átalakítása az ügyfelek védelmévé. A biztonságtechnikai központok, a nagyvállalati it-részlegek és a szolgáltatást nyújtók számára készült Security Intelligence Services fenyegetésekkel kapcsolatos adatfolyamokat és jelentéseket, szakértőknek szánt biztonságtudatossági programokat és tréningeket, valamint speciális szolgáltatásokat, köztük behatolás-tesztelést és alkalmazásbiztonsági értékelést kínál.

A Kaspersky-féle Security Intelligence Services célja, hogy megfeleljen a nagy szervezetek, a kormányzati hivatalok, az internetszolgáltatók és a távközlési cégek leggyakoribb igényeinek. Három fő területet fed le: biztonsági értékelés, képzés és a fenyegetésekkel kapcsolatos adatok szolgáltatása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az elmúlt év sem a Windows Phone éve volt, és idén még rosszabb jöhet!

ked márc 8 , 2016
Android készülékekből tavaly 1,17 milliárdot értékesítettek, ami az idén 1,25 milliárdra, 2020-ra pedig 1,62 milliárdra emelkedik. Az Android készülékek piaci részesedése az idei 82,6 százalékról az évtized végére 84,6 százalékra duzzad. Az iOS készülékek értékesítése tavaly 20,2 százalékkal 231,5 millióra emelkedett, a készülékek eladási ára pedig a 2014-es 663 dollár […]
Android

És még ez is...