Megoldás az élet egyik nagy kérdésére: Magyarországra jön a Stailer

Karácsony LászlóMagyarországon terjeszkedik a , a szépségápolási szolgáltatókat az ügyfelekkel összekötő online időpontfoglalási platform. A Stailer megkezdi a budapesti szépségszalonok regisztrációját, áprilistól pedig várhatóan már időpont is foglalható az alkalmazáson keresztül. A Romániában már bizonyított és népszerű platform a szépségápolási szolgáltatók számára új ügyfelek elérését jelentheti, miközben nem kell aggódniuk a foglalási rendszer működtetésének logisztikája miatt. „Magyarországon minden adott ahhoz, hogy a régió legdigitalizáltabb szépségiparává váljunk, és ez nagymértékben segítheti a pandémia utáni helyreállást. A technológia megkönnyíti, hogy megismertessük a fogyasztókkal az új kozmetikai szolgáltatásokat és eljárásokat, és csökkenti a szolgáltatók adminisztrációs terheit” – jelentette ki Karácsony László, a Stailer magyarországi vezetője.

A platform minden vevő után egy euró jutalékot kér, ez az egyetlen költség, amelyet felszámolnak a szolgáltatóknak. Ezért cserébe a fodrászok és kozmetikusok egyetlen helyen elérik és kezelhetik az ügyfeleik adatait, és a rendszerben csak azoktól kaphatnak értékeléseket, akik már valóban jártak a szalonban. A szalonvezetők láthatják azt is, hogyan alakul az üzlet kihasználtsága. Az online foglalás jelentősen csökkenti a telefonhívások számát is, így a szépségszalon személyzete nyugodtabban koncentrálhat a munkájára. A Stailer használata időt takarít meg az érintettek számára, és leegyszerűsíti a keresés és az időpont-egyeztetés folyamatát. A felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek a szalonok adatbázisához, és fodrászat, hajvágás, hajfestés, smink, manikűr és kozmetika szolgáltatásokat foglalhatnak le. Emellett szűrhetik a kínálatot terület, ár, más felhasználók ajánlásai vagy a kiválasztott idősávban való elérhetőség szerint.

Az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének tavalyi adatai szerint a hazai szépségipari szolgáltatók több mint tíz százaléka zárt be a pandémia hatására. A Stailer nyilvántartása szerint jelenleg 2599 cég és 39 ezer egyéni vállalkozás működik a fodrász- és szépségápolási ágazatban, ezekből 1171 cég és 7112 egyéni vállalkozás Budapesten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A kiberbiztonságról tárgyaltak a Fehér Házban

pén jan 14 , 2022
Vezető technológiai cégek vezetőit hívták meg a Fehér Házba, hogy megvitassák a szoftverbiztonság kérdését, mert az Egyesült Államok több jelentős kibertámadást szenvedett el tavaly. Decemberben Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója meghívta a nagy technológiai cégek vezetőit, miután felfedeztek a Log4j nevű nyílt forráskódú szoftverben egy biztonsági rést, amelyet […]
Anne Neuberger, a kiber- és feltörekvő technológiákért felelős nemzetbiztonsági tanácsadó-helyettes