Megnyitották a Vodafone Vízilabda Arénát

vizilabdaDrávucz Rita, Alexandar Sostar, Kiss Gergő, Kósz Zoltán és Szécsi Zoltán világ-, Európa- és olimpiai bajnok vízilabdások nyitották a meg a budapesti belvárosban, a Március 15. téren felépült látványmedencét, a Vodafone Vízilabda Arénát. A RedAction Kft. rendezvényszervező társaság által bő egy hét alatt felépített Vodafone Arénában a budapesti vízilabda Európa bajnokság utolsó négy napján egyszerre 290 néző szurkolhat, nézheti közösen a meccseket.

A csütörtök reggeltől vasárnap estig látogatható Vodafone Aréna 4*10 méteres, 300 ezer darab led izzóból álló kivetítőjét a Március 15. térről is jól lehet majd látni így nem csak az Arénából, de a térről is figyelemmel lehet majd kísérni az EB férfi és női elődöntőit, a helyosztó mérkőzéseket és a döntőket is. A szurkolói központban az M1-nek tévécsatornának köszönhetően csütörtök reggeltől az EB valamennyi hátralévő férfi és női mérkőzését élőben lehet követni, így azokat is, amelyek nem kerülnek az M1 adásába — mondta Beck György, a vízilabda EB hivatalos telekommunikációs partnere, a Vodafone elnöke. Az Arénába a belépés ingyenes, mindössze egy helyszíni regisztrációra lesz szükség. A magyar válogatottak mérkőzéseire a várható nagy érdeklődés és korlátozott befogadóképesség miatt célszerű legalább 30-40 perccel a mérkőzés kezdete előtt kilátogatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Óriási leépítés a Magyar Telekomnál

csü júl 24 , 2014
A Magyar Telekom a külső környezet, a globális és hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében a versenyképességének további javítása érdekében radikális költségcsökkentő intézkedésekre kényszerül, amelynek keretében a következő két év során hozzávetőlegesen 1 700 munkavállalójától válik meg. A létszámcsökkentésre több ütemben kerül sor, a munkatársak egy része az idei […]

Friss, ropogós