Megnyílt Berlinben a világ legnagyobb elektronikai vására

 

Berlinben pénteken megnyílt a nagyközönség előtt az IFA, a szórakoztató és háztartási elektronika legnagyobb kiállítása és vására. Az idei, 53. vásáron ötven országból 1493 kiállító mutatja be újdonságait, ami történelmi csúcs. A berlini vásárvárosban rendezett kiállítás területe is minden korábbinál nagyobb, 145 ezer négyzetméter. Rekordot dönthet a vásáron megkötött szerződések összértéke is, a szervezők várakozása szerint a szakmai napokkal együtt nyolcnapos, szeptember 11-ig tartó rendezvényen 3,8 milliárd euró értékben kötnek üzleteket, ami 100 millió eurós növekedés 2012-höz képest. A vásárra a szakmai látogatók mellett hetven országból hatezer újságíró is érkezett. A rendezők előrejelzése szerint a vásárt nagyjából 240 ezer nem szakmai látogató keresi fel, köztük 45 ezer külföldi — írja az MTI.

Az IFA fő témái az okostelefonok és az “okos termékek” új generációja, az egymással kommunikáló háztartási berendezések – a háztartás digtalizációja -, és az úgynevezett Ultra-HD televíziók (UHDTV).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pintyőke: bevált a ConSteel

vas szept 8 , 2013
  A magyar fejlesztésű ConSteel statikai szoftvernek köszönhetően a Budapest Airport új utasforgalmi csarnoka, a SkyCourt tervezésénél, megépítésénél 750 tonna acélt, 1800 munkaórát és kétmillió forint értékű energiát takarítottak meg – mondta Pintyőke Marcell, az épület tervezését és kivitelezését is végző Kész Holding Zrt. marketing igazgatója. Csoda lett volna, ha […]

És még ez is...