Megkezdi a Note 7 okostelefonok cseréjét Magyarországon a Samsung

Samsung-Galaxy-Note-7Megkezdi Magyarországon is a túlhevülésre hajlamos Galaxy Note 7 okostelefonok cseréjét a Samsung – tájékoztatta hétfőn a Samsung Electronics Magyar Zrt. az MTI-t. A Samsung szeptember 2-án állította le az újonnan bemutatott Galaxy Note 7 okostelefon forgalmazását azt követően, hogy a készülék akkumulátora töltéskor túlhevülésre hajlamosnak bizonyult. Világszerte néhány tucat esetben a készülék ki is gyulladt. Médiajelentések szerint a visszahívási akció globálisan 2,5 millió készüléket érint.

A felhasználók a Samsung weboldalán ellenőrizhetik a sorozatszám (IMEI) alapján, hogy készülékükre vonatkozik-e a visszahívási akció. A Samsung egyúttal annak megelőzésére, hogy a még le nem cserélt készülékekkel problémák lépjenek fel, a felhasználók rendelkezésére bocsát egy szoftverfrissítést is, ami hatvan százalékban korlátozza az akkumulátor feltöltését. A szoftver a Samsung weboldalán lesz letölthető egy héten belül, piaconként eltérő időpontban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hihetetlen dologra jöttek rá a Magyar Telekomnál

ked szept 20 , 2016
ShareTweetPinShareElsősorban átlátható díjszabásban és könnyen kezelhető megoldásokat szeretnének a vállalkozások, amikor új infokommunikációs szolgáltatást akarnak igénybe venni – derül ki a Magyar Telekom legutóbbi kutatásából. Új megoldásokra elsősorban akkor nyitottak a kkv-k, ha azok minősége, szolgáltatásszintje kézzelfogható előnyt nyújt vállalkozásuk számára. A távközlési társaság tapasztalatai szerint a kkv-k emellett ügyfélbarát, […]
forint

És még ez is...