Megjelent a Solid Edge új verziója

Solid-Edge-CADA Siemens PLM Software bemutatta a Solid Edge gépészeti tervezőrendszer új verzióját. A Solid Edge ST8 több száz új fejlesztésével még intuitívabb és hatékonyabb tervezést biztosít – akár mobil eszközök igénybevételével is. A Solid Edge egy olyan 2D/3D CAD rendszer, amely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a jobb és gyorsabb tervezést. A szinkronmodellezési technológia segítségével a piacra jutási idő és a termékfejlesztési költségek csökkentése mellett intuitív módon hozhatók létre valósághű és pontos tervek.

A teljes értékű Solid Edge alkalmazás futtatható a Microsoft Surface Pro 3 tableten, illetve – a meglévő iOS-es és Androidos kínálat kiegészítéseképpen – az ingyenes mobil nézegető alkalmazás már Windows 8.1 operációs rendszeren is elérhető a táblagépekhez. Az új verzió valós idejű hozzáférése által a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy megosszák munkájukat és tapasztalataikat a dinamikusan fejlődő Solid Edge Közösségi és Facebook fórumokon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jönnek az új Dell SonicWALL TZ tűzfalak

csü máj 21 , 2015
A Dell bejelentette a SonicWALL TZ sorozat új tűzfalait. Az új megoldások pénztárcanyitogató áron biztosítanak üzleti szintű védelmet a kisvállalkozások, valamint a nagy, több telephelyen működő szervezetek számára. Ezek a gyorsabb internetkapcsolat érdekében lényegesen nagyobb hálózati teljesítménnyel rendelkeznek, és olyan integrált vezeték nélküli vezérlőt tartalmaznak, amely alkalmas a titkosított SSL-forgalom […]
router

Friss, ropogós