Mégis jön a Honor 6+

Honor6+A Honor csúcskészüléke két hónappal ezelőtt mutatkozott be Kínában, és eddig nem volt biztos, hogy Európában is elérhető lesz. A dupla hátlapi kamerával szerelt telefon iránt azonban akkora az érdeklődés, hogy a gyártó a forgalmazás mellett döntött. A hivatalos marketing szerint a Honor 6+ készülékkel a Honor „lehetségessé tette a lehetetlent is, és arra készteti a született digitális gondolkodókat, hogy bátran újragondolják a technológiai innováció szerepét az életükben, mivel már lehetőségük van megörökíteni, eltárolni és megosztani életük fontos és bátor pillanatait, méghozzá a korábbinál még jobb minőségben és nagyobb méretben”.

A Honor 6+ technikai specifikációja
– „Bionikus”, 8 megapixeles párhuzamos sasszem objektívek kerültek a hátlapra, melyek együttes felbontása 13 megapixel.
– Az előlap 8 megapixeles szelfi kamerát kapott.
– A 8+1 magos processzor és a Kirin925 chipkészlet a 3 GB nagysebességű memóriával, a 32 GB beépített háttértár.
– A Smart Power 2.5 technológiával vezérelt 3600 mAh kapacitású akkumulátor átlagos használat mellett egyetlen feltöltéssel akár kétnapnyi folyamatos használatot tesz lehetővé.
– Az LCD képernyő kontrasztaránya 1500 az 1-hez, a megjelenítő emellett 85 százalékos szaturációt biztosít.
– A készülék egyszerre két SIM kártyát tud fogadni, és mindkettőhöz egyidejűleg biztosítja a készenléti üzemmódot.
– A képernyő és a váz arányszáma 78,2 százalék, a vizuális megjelenítést így a lehető legkevésbé zavarja a vékony keret.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mobilon az AIDA

hét márc 9 , 2015
Elkészült az AIDA64 rendszer-információs szoftver androidos eszközökön futó változata, amelynek segítségével bármilyen 2.1-es vagy újabb Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonról vagy táblagépről, Android TV-t futtató készülékről és Android Wear alapú okosóráról megtudhatjuk, hogy milyen hardver és szoftver dolgozik a motorháztető alatt. Az AIDA64 for Android megalkotásánál a FinalWire szakemberei felhasználták […]