Megint jön a Delfin-díj 2015

tapsA Delfin-díjat (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) olyan vállalatoknak, vállalkozásoknak ítéli oda a Magyar Telekom, amelyeknek a működési szemlélete egy, a fenntarthatóság irányába mutató megvalósított projekt vagy program által példaértékű. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat. Nevezni 2015-ben már megvalósult, működő projektekkel, programokkal lehet a pályázaton, négy kategóriában: innováció a fenntarthatóságért, esélyegyenlőség, klímavédelemmel kapcsolatos beruházás, fejlesztés, illetve fenntartható tudatformálás, oktatás.

A díj egy Botos Péter üvegművész erre az alkalomra készített alkotása mellett meghívás a Magyar Telekom fenntarthatósági kerekasztal-beszélgetésére, a Fenntarthatósági Nap elnevezésű, szeptember végi rendezvényre, ahol a vállalkozások bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket, egy Lenovo Miix hibrid-laptop, valamint a nyertes pályamű bemutatását segítő kommunikációs támogatás.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar it-társaságokat is érint az amerikai korrupció-ellenes törvény

ked márc 31 , 2015
Feltehetőleg kevés magyar informatikai társaságnak, illetve cégvezetésének vannak pontos ismeretei arról, milyen kockázattal és főleg pénzbírsággal járhat, ha megsértik az Amerikai Egyesült Államokban egyre szigorúbban és egyre inkább kiterjesztő értelmezéssel alkalmazott korrupcióellenes törvényt, a Foreign Corrupt Practices Act (FCPA) előírásait. A jogszabálynak ugyanis jelentős hazai vonatkozásai lehetnek, amelyekre érdemes felhívni […]
börtön