Meghosszabbítja a visszaszállítási költségtérítését a PayPal

vasarlo-kosarA PayPal év végéig meghosszabbítja Refunded Returns szolgáltatását a kelet-közép-európai régió országaiban, így Magyarországon is, a szolgáltatással minden PayPallal fizetett termék után visszaigényelhető a visszaszállítás teljes költsége a visszaküldés okától függetlenül – közölte az online pénzügyi szolgáltató cég az MTI-vel. A szolgáltatás egy év alatt tizenkét alkalommal igényelhető és vásárlásonként 9300 forint összegig fedezi a visszaszállítás költségeit. A visszatérítés igényléséhez a PayPal weboldalán található űrlapot kell beküldeni, csatolva a szükséges dokumentumokat.

A PayPal fogyasztói szokásokat felmérő kutatás szerint a magyar fogyasztók 38 százaléka vásárolt már olyan terméket az interneten, amely nem felelt meg az előzetes várakozásoknak. Az elégedetlen vásárlók 36 százaléka nem küldte vissza a terméket, aminek okaként a válaszadók 19 százaléka a visszaküldés magas költségeit, 25 százalék pedig a visszaküldés bonyolultságát jelölte meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Forradalmi mérföldkő és még távlatokat is nyit a Dell újdonsága

pén jan 29 , 2016
A Dell bemutatta a Dell Networking Operating System 10 (OS10) rendszert, amellyel a vállalat új távlatokat nyitott meg a nyílt hálózatkezelésben — áll az amerikai társaság közleményében. Az új, linuxon alapuló hálózati megoldás adatközponti környezetekben a szoftveres rugalmasság és programozhatóság következő szintjét képviseli. Az OS10 szoftverkörnyezete a hálózatkezelési rétegek szétbontásának […]