Megérkeztek az új Epson SureColor nyomtatók

dokument-scannerAz Epson bemutatta a nagy sebességű, négy színes, nagy formátumú SureColor SC-T nyomtatócsaládjának új modelljeit, amelyeket a műszaki tervező, nyomtatási szolgáltató, fénymásoló, építészeti, mérnöki, kiskereskedelmi vállalkozások, valamint oktatási intézmények grafikai, CAD és GIS alkalmazásaihoz fejlesztett ki. Az új, tekercsadagolású SureColor SC-T nyomtatók választékába kilenc modell tartozik, amelyek közül a felhasználók a szélesség, a teljesítmény és a nagy formátumú szkenner funkció alapján választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

Az Epson tovább növelte nyomtatóinak sokoldalúságát, az új, multifunkciós, 44″ és 36″ méretű SureColor SC-T7200MFP és SC-T5200MFP modellekbe egy 36″ széles, színes szkennert integrált. Ezek az Epson első, szkennerrel felszerelt nagy formátumú nyomtatói, amelyek lehetővé teszik nagy formátumú nyomtatott anyagok digitalizálását, majd azt követően fájlba vagy e-mailbe olvasást, valamint megosztásukat más SC-T sorozatú nyomtatókkal. Egy A1 méretű dokumentum beolvasása és nyomtatása körülbelül 39 másodpercet vesz igénybe. A multifunkciós nyomtatók egy- vagy kéttekercses konfigurációval is elérhetőek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A németek tervezik, a svédek szórják, az olaszok átlépik, a magyarok...

ked dec 2 , 2014
Az Intel nemrégiben végzett felméréséből az derült ki (amit azért a legtöbben legalábbis már sejtettünk), hogy a legtöbb megkérdezett azt találja a legnehezebbnek a karácsonyi előkészületekben, hogy megtalálja a megfelelő ajándékot szeretteinek. Érdekes megállapítása a kutatásnak, hogy nagyon sokan szívesen látnának a fa alatt technológiai kütyüt vagy más eszközt. A […]
karácsony ünnepe