Megérkeztek az első kedvezmények a Vodafone és a UPC közös ügyfeleinek

Szeptember elsejétől számos előnyt és kedvezményt élvezhetnek a Vodafone és a közelmúltban felvásárolt UPC jelenlegi ügyfelei, de a szolgáltató azokra is gondolt, akik csak ezt követően válnak a Vodafone és a UPC közös ügyfelévé.

Szeptember elsejétől minden olyan ügyfél automatikusan részesül az előnyökből, aki rendelkezik egy Vodafone mobil havidíjas, hangalapú és legalább egy otthoni UPC vezetékes – internet, telefon vagy kábeltelevízió – előfizetéssel, illetve mindkét szolgáltatónál megegyeznek a személyes adatai az előfizetői szerződéseken. Kedvezmény jár azoknak az ügyfeleknek, akik új hűségszerződéssel, vagy hűségidő hosszabbítással lesznek szeptember 1-től mindkét cég előfizetői, és a kedvezményre jogosult Vodafone mobil tarifákat használják. Az előnyök közé tartozik, hogy a Vodafone Go, RED Live vagy RED Live+ előfizetéssel rendelkező közös ügyfelek a meglévő csomagjukon felül havi 2 GB extra mobil adatkeretet kapnak. A közös ügyfelek számára díjmentessé válnak a hívások a UPC vezetékes hálózatából Vodafone mobil számokra, illetve a Vodafone hálózatából is díjmentes lesz a UPC vezetékes számainak a hívása. A RED Live és RED Live+ előfizetéssel rendelkező közös ügyfelek számára ezen felül elérhetővé válik a gondtalan televíziónézés mobilon, mivel a Horizon GO alkalmazás is bekerül az EU Video Pass-ba, így ezentúl az sem fogyasztja a rendelkezésre álló adatkeretüket. További kedvezmény, hogy a közös ügyfelek a WiFi pótló opcióval korlátlan mobiladatot élvezhetnek három napon át, amennyiben egyedi probléma adódna a vezetékes UPC internetszolgáltatásukkal. A közös ügyfelek, illetve a Vodafone-hoz most csatlakozók számára továbbra is rendelkezésre áll a Vodafone Family, amellyel a családok már a második SIM-kártyától további havidíj kedvezményeket kapnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Újabb három BKK-jegytípus vásárolható meg mobilapplikációval

pén szept 6 , 2019
A fővárosi közösségi közlekedési mobiljegy próbaalkalmazása keretében hétfőtől immár újabb három jegytípus – a 24 órás, a 72 órás jegy, valamint a Budapest-hetijegy is – megvásárolható okostelefonon. A Budapest főpolgármesteri hivatal a közleményben azt írták, a fővárosi közlekedési mobiljegy a budapesti közösségi közlekedésben használható díjtermékek mobilapplikáción keresztül megvásárolható formája. A […]

És még ez is...