Megérkezett az LG G5

LG-G5Az LG Electronics megkezdte az LG G5 moduláris okostelefon magyarországi értékesítését. A készülék már elérhető a szolgáltatók, valamint a partnerek kínálatában titán, arany, valamint ezüst színekben. A vállalat az LG G5-öt a második negyedévben a Friends névre keresztelt kiegészítő készülékcsalád CAM Plus moduljával együtt értékesíti, amellyel az okostelefon teljes értékű, megnövelt akkumulátor-kapacitású digitális fényképezőgéppé alakítható át.

Az LG G5 okostelefon Modular Type névre keresztelt moduláris kialakítást kapott, így a készülék teljesen új külsővel, karcsú, különleges alumínium-ötvözetből készült unibody házzal, kihúzható akkumulátorral rendelkezik. Mindez — a telefonhoz csatlakoztatható kiegészítő eszközök széles választékával együtt — még teljesebb felhasználói élményt nyújt. Az LG G5 okostelefont egy 78 és egy 135 fokos, nagylátószögű lencsékkel szerelték fel, így egyetlen gombnyomással választhatunk a normál és a nagylátószögű mód között, hogy még több minden férjen rá egyetlen fényképünkre. A készülék Always-on képernyővel rendelkezik, így anélkül nézhető meg a dátum, a pontos idő és más értesítéseket, hogy fel kellene ébreszteni a telefont.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Na végre! Megújult a Telekom honlapja

sze máj 25 , 2016
Megújult a Magyar Telekom portál, amely jelenleg mintegy 5000 oldal terjedelmű, és havonta 3,5 milliós látogatóval rendelkezik. Az új struktúrájának kialakítását részletes kutatási és tesztelési folyamat előzte meg, amely során a társaság weblapján tett mintegy négymillió portál látogatás, ötvenezer keresés és harmincezer ügyfélvisszajelzés került elemzésre. A kutatás arra kívánt választ keresni, hogyan […]

Friss, ropogós