Megérkezett az IFS Applications 9

Jimmy-WalesA rekord számú látogatót vonzott az IFS Világkonferencia 2015. A rendezvényen a vállalat az IFS Applications legújabb, 9-es verziójának piacra bocsátása mellett a felhasználó számban elért mérföldkővel, az IFS Akadémiával, a menedzselt felhőszolgáltatással, a vállalati szervizmenedzsment megoldásával, valamint in-memory kezdeményezésével kapcsolatos bejelentéseket tett. Megjelent a számos új funkciót, minden eddiginél magasabb fokú felhasználói élményt és a korábbi verzióhoz képest több mint ötszáz fejlesztést tartalmazó IFS Applications 9. Az új verziót már öt globális early adopter (korai felhasználó) ügyfél használja éles üzemben.

Az IFS World Conference 2015 rendezvényen mintegy 150 előadáson vehetett részt a több mint negyven országból érkezett 1300 résztvevő. Az IFS vezetői mellett ezúttal is neves előadók színesítették a plenáris ülések programját. Az előadók között volt többek között Jimmy Wales, a Wikipedia alapítója, aki a világ száz legbefolyásosabb emberének egyike a TIME magazin szerint.

A legfontosabb újdonságok

  • Az IFS Lobby a felhasználók, szerepek, folyamatok szempontjából fontos, áttekinthető és testre szabható vizuális reprezentációját nyújtja a vállalatnak, illetve bizonyos üzleti helyzeteknek, asztali számítógépen, táblagépen és okostelefonon egyaránt.
  • Az IFS Streams értesítő rendszer a folyamatokra vonatkozó fontos történésekről, tevékenységekről küldött értesítésekkel biztosítja, hogy a felhasználók minden pillanatban rajta tarthassák az ujjukat az üzletmenet ütőerén.
  • A rétegzett alkalmazás architektúra külön réteget biztosít a bővítményeknek és az egyedi fejlesztéseknek, így hatékonyabbá teszi az alkalmazásfejlesztést azzal, hogy kevesebb időt kell az egyedi fejlesztések adminisztrációjára fordítani, így több idő marad az értékteremtésre.
  • A beépített CRM funkciók segítségével a megfelelő munkatársak megfelelő időben férhetnek hozzá az üzleti adatokhoz a jobb döntések és ügyfélkiszolgálás érdekében.
  • A globális vállalatok még magasabb szintű támogatása valósul meg a csoportszintű konszolidációt és a mátrix szervezeteket támogató új funkciókkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Dell új switch-eket mutatott be

ked máj 12 , 2015
A Dell bejelentette, hogy új Z9100, S4048 és S3038 modellekkel bővítette switch-kínálatát. A Z9100 modellt olyan felhőalapú, HPC és Web 2.0 alkalmazásokhoz tervezték, amelyek nagy sűrűségű környezetekben többféle kapcsolási sebességet igényelnek. Ezen kívül a megoldás nagy teljesítmény melletti alacsony késleltetés esetén, illetve Big Data elemzésekben is kiemelkedően teljesít. A Fabric […]