Megérkezett a Lumia 735 okostelefon

windows-phoneMár Magyarországon is kapható a Lumia 735 okostelefon. A kecses, keskeny, kompakt készülék kivételesen széles látószögű előlapi kamerát, integrált Microsoft szolgáltatásokat, valamint felhasználóbarát képkészítést és tartalommegosztást kínál a gyártó szerint. A képernyő majdnem 180 fokos betekintési szögének köszönhetően a felhasználók bárhol élvezhetik kedvenc műsoraikat, filmjeiket vagy videoklipjeiket a 4.7” méretű HD OLED kijelzőn, akár napfényes időben is. A készüléken olyan beépített Microsoft szoftvereket tartalmaz, mint például a Skype, a Microsoft Office Mobile, az Outlook, a Word, az Excel, a OneNote és a PowerPoint.

A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók és más tartalmak szinkronizálásához, tárolásához, hozzáféréséhez és megosztásához. A felhasználók lejátszási listákat, HERE útvonalakat, weboldalakat és dokumentumokat tűzhetnek ki élő csempe formájában a kezdőképernyőre. A készülék 1,2 GHz-es, négymagos Qualcomm Snapdragon 400-as processzorral, és Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel rendelkezik. A 2220 mAh akkumulátor a gyártó szerint egész napra elegendő energiaforrást biztosít a készüléknek, a vezeték nélküli hátlap használatával pedig tovább növelhető a készenléti idő (a vezeték nélküli töltő külön vásárolható meg). A Lumia 735 készülék élénk narancssárga és zöld színekben, valamint stílusos sötétszürkében és fehérben kapható Magyarországon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Minden ötödik Android felhasználót megtámadták már

sze okt 8 , 2014
A Kaspersky Lab és az Interpol friss, közös felméréséből az derül ki, hogy minden ötödik Android operációs rendszerű eszköz, amelyet a Kaspersky biztonsági megoldásaival védenek, észlelt malware támadást. A leggyakoribb rosszindulatú programok az sms trójai programok, amelyek a felhasználó tudta nélkül, annak nevében emelt díjas üzeneteket küldenek. A felmérés szerint Kelet-Európában […]
okostelefon