Megérkezett a Lenovo első moduláris okostelefonja, a Moto Z

Már Magyarországon is megvásárolhatóak az új Lenovo Moto Z és Moto Z Play okostelefonok, kiegészítőikkel, a Moto Modokkal együtt. Az ultravékony moduláris felépítésű eszközök először a Magyar Telekom kínálatában kaphatóak, majd a hónap második felétől a nagyobb retail üzletek polcain is elérhetőek lesznek.

A Moto Z termékcsalád, a Moto Mod modulok teljes portfóliójával együtt érkezik a hazai piacra. A Moto Mod kiegészítőknek hála az igényeihez igazodva, teljesen egyedivé alakíthatja saját telefonját, például kivetíthet sorozatokat a projektor Mod segítségével, vagy berobbanhat kedvenc zenéivel egy buliba a JBL Mod hangszóróval. Az alumíniumból és rozsdamentes acélból készült Moto Z mindössze 5,2 mm vastagságával. Magas felbontású, 13 megapixeles kamerája optikai képstabilizátorral és lézeres autófókusszal rendelkezik.

Az öt megapixeles előlapi kamera pedig nagy látószögű lencsét rejt magában, LED fénnyel felszerelve. A Moto Z-vel a Modok felszerelése is egyszerű. A Moto Modok mágnesesen csatlakoznak a telefonhoz, így könnyedén cserélhetőek, ha más eszközre vagy másfajta élményre lenne szüksége. A készülék egyetlen töltéssel akár ötven órát is kibír. Ha töltésre kerül sor, a TurboPower töltő segítségével a töltési folyamat jelentősen gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A Moto Z Play közel 15 perc töltéssel mintegy kilenc órára elegendő energiát képes felvenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Három járásban épít internetes hálózatot az OPTICON Kft.

hét márc 13 , 2017
Az építési engedélyek birtokában akár már májusban megkezdheti az internet hálózat kiépítését az Opticon Kft. a kecskeméti, a szolnoki és a siófoki járásban – tájékoztatta az MTI-t a projektvezető. A több mint 1,3 milliárd forintos beruházással megvalósított projekt mintegy 766 millió forint európai uniós támogatásban részesült. Prokk Attila elmondta: jelenleg […]
router, internet

Friss, ropogós