Megérkezett a Huawei Mate 50 Pro okostelefon

Huawei Mate 50 ProBemutatta Magyarországon új zászlóshajó okostelefonját a Huawei.

A Huawei Mate 50 Pro-t egy 50 MP-es Ultra Aperture kamerával szerelték fel, valamint tíz fokozatban állítható fizikai rekesznyílással, amely egyesíti az optikai rendszer, a mechanikai szerkezet, a képalkotási technológia és a képfeldolgozás fontosabb közelmúltbeli fejlesztéseit. Az Ultra Aperture kamera f/1.4 – f/4.0 között állítható rekesznyílása az XD Fusion Pro képalkotó technológiával és a magas fényfelvétellel karöltve közel tökéletesre állítja a fényerőt, a fény- és árnyékrészleteket, valamint a hideg-meleg kontrasztot. Az intelligens rekesznyílás Auto módban az automatikusan azonosított fotótémához és fényképezési forgatókönyvhöz igazítja a rekeszértéket. A Professzionális mód használata pedig lehetővé teszi a mélységélesség és az elmosódás mértékének manuális beállítását.

A Magyarországon a napokban bemutatott Huawei Mate 50 Pro a Mate sorozat legújabb innovációja, és egyúttal a gyártó történetének legerősebb zászlóshajó készüléke. A Mate 50 Pro az iparág vezető technológiáit vonultatja fel a mobilfotózás, valamint a stílusos és rendkívül tartós kialakítás tekintetében egyaránt. A készülék megőrizte a Mate sorozat formáját, ugyanakkor Huawei Mate 50 Pro elsőként kapta meg a lépcsős mintázatú, dombornyomott dizájnt. A Huawei új zászlóshajója az IP68 besorolású1, így akár két méteres mélységig vízálló, és megállja a helyét a nedves és poros környezetben is. A zászlóshajó okostelefon olyan fejlett technológiával dolgozik, amely jelentősen növeli a teljesítményt. Az EMUI 13 operációs rendszer, amelyet a Mate 50 Pro okostelefonnal vezettek be, egyérintéses navigációval egyszerűsíti a mindennapi használatot. A Mate 50 Pro várhatóan november elejétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói árat még kalkulálgatja a gyártó.

A gyártó közleménye érthető okból nem említi a készülék operációs rendszerét: tudd, hogy nem Android


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Estére összeomlott a KSH népszámláló rendszere

vas okt 2 , 2022
Estére bekrepált a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) külön erre a célra létrehozott, a népszámlálást lebonyolító online rendszere. Sokaknak ugyanis nem sikerült kitölteni a népszámlálási íveket — írja a telex.hu, amelyhez számos olvasói panasz érkezett a nap folyamán, hogy nem mindig működik megfelelően az oldal. A népszámlálás zöld számát felhívva egy […]
Népszámlálás 2022