Megérkezett a Honor 7 a Magyar Telekomhoz

honor-7-black-frontA Honor csúcsmodellje februártól a Magyar Telekom kínálatában is elérhető. A honor 7 teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval rendelkezik, amelyeket egy dedikált „okos” gombbal vagy a mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni. A modell tavaly októberi bemutatása után két perc alatt kétszázezer Honor 7 készüléket kapkodtak el Kínában, ami másodpercenként 1667 darab eladást jelentett. Az európai keresletet így némi késéssel tudta kiszolgálni a gyártó, de a modell néhány hónap alatt most eljutott a Magyar Telekom kínálatába is.

A szolgáltatónál a Honor 7-et ezüst- és szürke színben lehet megvásárolni, akár az interneten keresztül, akár a T-pontokban. A modell alapára 127 990 forint, melyből a választott díjcsomagnak megfelelően kedvezmény érhető el. Február 1. és 15. között az első 500 vásárló Huawei Band B0 okosórát kap hozzá ajándékba. A szürke színű Honor 7-hez fekete, az ezüstszínű Honor 7-hez fehér Huawei Band B0 jár.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új, A3-as multifunkciós nyomtatók a Canontól

sze febr 3 , 2016
A Canon irodai felhasználásra, illetve vállalaton belüli nyomdai részlegek számára kínál monó multifunkciós készülékeinek új modelljeit. Az imageRUNNER ADVANCE 6500 és 8500 PRO termékcsalád számos olyan fejlesztést kínál, amelyekkel le lehet csökkenteni a dokumentumkezelés összköltségét, garantálni lehet az információbiztonságot és javítani lehet a munkafolyamatok hatékonyságát is. Az új berendezések a […]