Megérkezett a Hisense okostévékre a Disney+

televízióA Disney+ streaming szolgáltatása már a 2017-es vagy annál újabb VIDAA operációs rendszert futtató Hisense tévéken is elérhető.

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatását június 14-től a magyarországi előfizetők is élvezhetik. A Disney+ a VIDAA 2.5, 4.0 vagy ennél újabb operációs rendszerekkel ellátott Hisense-készülékeken, valamint a gyártó 2022-es, legújabb modelljein is elérhető lesz. A felhasználók mostantól egy platformon, csupán pár kattintással hozzáférhetnek a Disney által forgalmazott tartalmakhoz, legyen szó a Pixar, a Marvel, a Star Wars vagy a National Geographic szórakoztató műsorairól.

Ha az okostelevízió típusa támogatott (tehát 2.5 és 4.0 vagy annál újabb operációs rendszerrel rendelkezik a készülék), akkor a VIDAA Home Launcher felületén megjelenik a Disney+ alkalmazás. Amennyiben a készüléken nincs engedélyezve az automatikus szoftverfrissítés, akkor ezt manuálisan célszerű lefuttatni, melyet követően az applikáció automatikusan elérhetővé válik a top 8 alkalmazás között, a nyitóoldali felületen. A szükséges előfizetés és regisztrációt követően szabadon böngészhetünk kedvenc tartalmaink között.

A VIDAA Smart Operating System a Hisense által fejlesztett innovatív operációs rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legjobb helyi és globális tartalmakhoz – a sporttól vagy a filmektől kezdve a zenén át egészen a művészetig. A platform a felhasználók ízlésére és preferenciáira szabott élményt ad, és teszi elérhetővé a legjobb sorozatokat és alkalmazásokat, mint például a Disney+, Netflix, YouTube, Prime Video, NBA League Pass, UEFA.tv. A Hisense tévé felhasználói emellett olyan exkluzív alkalmazásokhoz és tartalmakhoz is hozzáférnek, amelyek a szélesebb közönség számára nem elérhetők.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Magyar Telekom optikai hálózatot vásárol

vas jún 19 , 2022
A Magyar Telekom lehívta a Cecoin Kft. üzletrészére vonatkozó vételi opcióját, mely lehetőséget biztosít számára a 110 ezer lefedési pontot elérő optikai hálózat 6,95 milliárd forintos vételáron történő megszerzésére – közölte a vállalat. A Magyar Telekom 2014-ben megállapodást kötött egy optikai hálózat építésére, valamint 2015-ben a Cecoin Kft.-vel annak 12 […]
optikai hálózat

Friss, ropogós