Megcsípték a tolvajt is és az orgazdát is

A győri rendőrök két óra alatt elfogták azt a férfit, aki egy helyi művelődési központból mobiltelefonokat lopott el.

Ismeretlen személy surrant be 2017. június 10-én 11 óra körüli időben Győr egyik belvárosi kulturális intézményébe. Az egyik őrizetlen helyiségből – ahol a résztvevők holmija volt elhelyezve – öt darab mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el. A bejelentést követően a járőrők a helyszínen adatgyűjtést végeztek, melynek köszönhetően 13 órakor a környező utcákban elfogtak egy 27 éves férfit, aki összefüggésbe hozható volt a bűncselekmény elkövetésével.

J. Szabolcs helyi lakost a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését és a nyomozóknak elmondta, hogy a mobiltelefonokat az egyik ismerősének eladta. A rendőrők B. Ferenc győri lakosnál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták az ellopott telefonokat. A Győri Rendőrkapitányság J. Szabolcs ellen lopás vétség, B. Ferenc ellen pedig orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Megszűntek a roamingdíjak az EU-ban

vas jún 18 , 2017
2017. június 15-étől nem kell többé roamingdíjakat fizetni az Európai Unión belül. Mit jelent ez a magyar mobilhasználók számára?

Friss, ropogós