“Megbírságolta” a Kulcs-Softot az MNB

Kulcsár Tibor Kulcs-SoftA jegybank kétmillió forintra bírságolta az ügyviteli szoftvereket fejlesztő és forgalmazó Kulcs-Soft Nyrt-t bennfentes információ haladéktalan nyilvános közzétételére vonatkozó jogszabályi rendelkezések megsértése miatt. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) megtiltotta, hogy Kulcs-Soft a piaci visszaélésekről szóló európai uniós rendeletben foglalt, a bennfentes információ haladéktalan nyilvános közzétételére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket ismételten megsértse.

A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint a Kulcs-Soft tavalyi konszolidált árbevétele 2,2 milliárd forintra emelkedett a megelőző évi 2 milliárd forintról. Adózott eredménye 2021-ben 796 millió forintot tett ki a 2020-as 623 millió forint után.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

7 legjobb tipp kezdőknek az online kaszinó profiktól

csü jan 12 , 2023
Az online szerencsejáték Magyarországon a kényelmének köszönhetően vált népszerűvé. A magyarok telefonjukkal és számítógépükkel különféle online játékokat játszanak otthonuk kényelméből. Versenyképes bónuszokat, különféle fizetési módokat és biztonságot kínálva egy online kaszinó vonzóbb, mint egy hagyományos kaszinó. Az online játékok részmunkaidős munkaként működnek, ahol a játékosok jól érzik magukat és sok […]
kaszinó, rulett

És még ez is...