Még öt évig együtt: a Kaspersky és a Ferrari

Eugene-Kaspersky-Maurizio-ArrivabeneA Kaspersky meghosszabbította a Scuderia Ferrarival kötött szponzori szerződését. Az új, öt évre szóló szerződés 2017-től 2021-ig szól majd. A két cég közötti partnerség 2010-ben kezdődött, amelyet évről évre tovább bővítettek a felek. A Kaspersky a Scuderia Ferrari F1-es istálló szoros közreműködésével hozta létre a Kaspersky Motorsportot, amely összefogja a vállalat összes motorsporttal kapcsolatos tevékenységét.

„Látható, hogy bár különböző területeken dolgozunk, nagyon sok közös pont van közöttünk és a Scuderia Ferrari csapata között. Mindkét vállalat vezető szerepet tölt be a saját területén, elköteleződött az innováció mellett és egyaránt szenvedélyesen szereti azt, amit csinál. A Kaspersky Lab csapatával nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen inspiráló partnerrel dolgozhatunk együtt” — mondta Alekszandr Mojszejev, a Kaspersky Lab Európáért felelős ügyvezető igazgatója és a Kaspersky Motorsport alapítója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Mikrohullám: gigaüzlet az iskolák bekötése

ked okt 13 , 2015
Közös ajánlattevőként a T-Systems Magyarország Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. 1 milliárd 308 millió forinttal nyerte azt a tendert, amelynek eredményeként 375 közoktatási intézmény jut mikrohullámon szélessávú internethez – jelent meg a hétfői Közbeszerzési Értesítőben. A nyílt közbeszerzést a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet írta ki, és a legalacsonyabb […]
antenna