Még nem létező telefonhoz jelentett be tokot az LG

csodalkozikxAz LG Electronics (LG) leleplezte a legújabb csúcstelefonjához, a még be sem jelentett LG G5-höz tervezett Quick Cover telefontokot. A legújabb LG Quick Cover tok, elődei minden előnye mellett, egészen új funkciókat is kínál. Az LG K10 okostelefon Quick Cover View védőtokjával a közelmúltban bevezetett érintés funkcióval a G5 Quick Cover tokjának félig átlátszó hálós borítóját is ellátták. Segítségével a felhasználók a védőtok kinyitása nélkül is fogadhatják bejövő hívásaikat vagy kezelhetik emlékeztetőiket.

Az új készülék még hivatalosan be nem jelentett Always On kijelzőjén a felhasználók ellenőrizhetik a pontos időt, a dátumot, a bejövő értesítéseket — a védőtok ezt zárt állapotban is lehetővé teszi. Hogy az állítólagos LG G5-tel a lehető leginkább harmonizáljon, az LG egyedülállóan fényes, fémesen csillogó filmréteggel is ellátta a Quick Cover tokot, így az a köztudottan még nem létező G5 okostelefonhoz hasonlóan kifinomult, valódi luxus élményt kínál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jó évet zárt a LogMeIn tavaly

vas febr 14 , 2016
Mintegy 22 százalékkal, 271,6 millió dollárra növelte árbevételét tavaly a távelérési, -felügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó LogMeIn Kft., felülteljesítve ezzel a társaság terveit. Az MTI-hez eljuttatott éves jelentésből az is kiderült, hogy 2015 utolsó negyedévében az egy évvel korábbinál 27 százalékkal több, 76,1 millió dollár árbevételt ért el az egyik […]