Még mindig sok a felelőtlen gazdi

dog-kutya-ebHárom új fejlesztés került a Vigyél Haza kutyakereső alkalmazásba. A Vigyél Haza Alapítvány és a Telenor együttműködésében fejlesztett applikáció az elveszett kutyák megtalálásában, új eb örökbefogadásban, kutyabarát szállás és étterem keresésben és mostantól kutya-elsősegélynyújtásban is segítséget nyújt. A Vigyél Haza kutyakereső okostelefon alkalmazás két évvel ezelőtt mutatkozott be a nagyközönség előtt, majd rögtön az első hetekben több mint tízezer felhasználó töltötte le, később ez a szám átlépte a huszonegyezret.

Eddig 4711 felelős gazdi töltötte fel a rendszerbe saját kutyáját, hogy ha az netán elkóborolna, azonnal értesíthesse erről a közelben tartózkodókat. 348 olyan házi kedvenc van jelenleg regisztrálva, akiket kóborolni láttak valahol a közelmúltban, illetve, akiket megtalálójuk átmenetileg befogadott, és összesen hatvanhét elveszett négylábút keres a gazdija. Máig összesen harminckét menhely, állatvédő szervezet regisztrálta jelenleg 1010 gazdira váró ebét, ezzel együtt mindösszesen 6136 állatot tart nyilván a rendszer pillanatnyilag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Brutális fölényben az Android

csü aug 27 , 2015
Az International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat előrejelzése szerint az idén 1,436 milliárd okostelefont értékesítenek a világpiacon. Ebből 1,164 milliárd, a teljes mennyiség 81,1 százaléka lesz Android operációs rendszeren futó készülék. Az idén eladott készülékeknek 15,6 százaléka fut majd iOS operációs rendszeren, 2,6 százaléka Windows operációs rendszeren […]