Még jobb évben bízik az S&T vezetése

Szabo-Peter-Dezso-S&TAz S&T Consulting Hungary Kft. éves pénzügyi beszámolója alapján 2013-ban 36,29 százalékkal nőtt az árbevétele az előző, 2012-es évhez képest. „A növekedés jelentősebb része az infrastruktúra megoldások 51 százalékos emelkedéséből származott, de a mérnöki megoldások is (PLM/CAD/CAM/CAE) 23 százalékos növekedést eredményeztek. Az EBITDA 5,2 százalékal nőtt, 137 millióról 145 millió forintra” – mondta Kulcsár Sándor, pénzügyi igazgató.

Az S&T legnagyobb megrendelői főleg a telekommunikációs, pénzügyi és államigazgatási szektor szereplői. A 2014-es évet jelentős szerződött megrendelés állománnyal indította a vállalat, így a vezetőség bizakodóan tekint az idei évre — jelentette ki Szabó Péter, ügyvezető igazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Díjeső II. -- a Sony és a 4K élménye

sze máj 14 , 2014
A Technical Image Press Association (TIPA) szerint a legjobb videokamera a Sony FDR-AX100. A 4K videó a HD felbontás négyszerese, és a Sony AX100 modellje az elsők között nyújtotta a 4K felvétel élményét hagyományos videokamera kialakításban. A készülék 1.0 típusú Exmor R szenzort tartalmaz, amely 14 és 20 megapixel felbontásban […]

És még ez is...