Még három tény, amit az Xperia Z5-ről tudnod érdemes

ujjlenyomatOktóber 1-jétől a Telenor kínálatában már elérhető a Sony két legújabb csúcsmobilja, az Xperia Z5 és kistestvére, az Xperia Z5 Compact. A letisztult megjelenésű, vízálló mobilok 5+1 olyan tulajdonsággal rendelkeznek, ami kiemeli ezeket a szerkezeteket napjaink okostelefonjainak mezőnyéből, de csak kevesen ismerik ezeket.

4. A Sony Xperia Z5 család Trilumint és X-reality-t is tartalmaz!
Az 5,2 colos Xperia Z5 full-HD-felbontású (1920×1080 pixel, 428 ppi), a 4,6 colos Z5 Compact HD-felbontású (1280×720 pixel, 323 ppi) kijelzővel van felszerelve. Mindkét képernyőben alkalmazzák a Sony televíziókból ismert Triluminos színjavító technológiát, a fotók és videók minőségének maximalizálásáról pedig az X-Reality nevű technológia gondoskodik.

5. Oda került az ujjlenyomat-olvasó, ahol nem várnánk
Mindkét telefon jobboldali bekapcsoló gombja egyben ujjlenyomat-olvasó is: PIN-kódok begépelése helyett a telefonok egyetlen mozdulattal felismerik tulajdonosukat, és feloldják a képernyőzárat.

5+1. Egy Sony Xperia Z5 súlya megegyezik egy áltagos újszülött törpe uszkár tömegével.
A készülékekben nyolcmagos Qualcomm processzor, a Z5-ben 3, a Z5 Compact-ban két gigabájt memória dolgozik, a 32 gigabájtos beépített háttértár pedig micro SD kártyával akár további 200 gigabájttal kibővíthető. Mindkét telefon az IP68 szabványnak megfelelően készült, azaz másfél méteres mélységig fél órán át ellenállnak a víznek és várhatóan egy porvihar sem tesz bennük kárt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

DIGI: indul a mandula

hét okt 5 , 2015
2015. október elejétől az új DIGI Online alkalmazással minden DIGITV/DIGI/DIGI+ csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással egyaránt rendelkező előfizető a hazai internethálózaton bárhol, bármikor számos televíziós csatorna műsorát követheti Android 4.0 vagy magasabb verziószámú eszközén külön díj fizetése nélkül. A jelenleg mobiltelefonon, tableten, vagy akár okostévén is elérhető DIGI Online indulásakor […]

Friss, ropogós