Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban I.

matematika

  • A Massachusetts Institute of Technology felmérése szerint, iparágtól függetlenül világszerte a megkérdezett vállalatvezetők 27 százalékának meggyőződése, hogy a saját üzletének digitális átalakítása a cég fennmaradásának alapja és legfőbb kérdése.
  • 2015-re a vállalatok értékesítéseik 50 százalékát várják web-es, közösségi média és mobil alkalmazáson keresztül. Három munkavállalóból kettő úgy gondolja, hogy a munkájához szükséges információt napi 24 órában el kell érnie.
  • A Cisco előrejelzése szerint 2018-ra több, mint tízmilliárd mobilkapcsolat-képes eszköz lesz a világon.
  • A magyar e-kereskedelmi piacon több mint 5400 magyar nyelvű webáruház működik. Az e-vásárlók lehetőség szerint leginkább utánvétes (58 százalék) vagy banki átutalással történő (45 százalék) fizetési módot választanak.
  • A Gartner előrejelzése szerint a számítási, hálózati és tárolási képességeket egyetlen megoldásban egyesítő integrált rendszerek éves növekedési üteme 2012 és 2016 között eléri a 56,3 százalékot.
  • A Hadoop (nagy tömegű adatok hatékony feldolgozása) piaca az előrejelzések szerint 2020-ra 50,2 milliárd dollárra nő, amely majdnem 60 százalékos éves növekedést jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Online liciten árulja ki szükségtelenné vált eszközeit a Knorr-Bremse

ked júl 22 , 2014
Internetes árverésen értékesíti használt eszközeit a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A cég vezetése azért döntött az aukció mellett, mert új, korszerűbben felszerelt telephelyen folytatják a munkát, oda pedig már nem viszik át a fölöslegessé vált, használt eszközöket. A legközelebbi árverési forduló július 30-án ér véget, de várható, hogy további aukciókat is […]
licit

És még ez is...