Még egy napig ingyenesen tölthetők le a mesék a BOOKR Kids Mesetárából

Több, mint 300 megújult interaktív hangoskönyv tölthető le ingyenesen a BOOKR Kids Mesetárából a tavaszi szünet idején. Klasszikus és modern könyvek, kötelező olvasmányok, angol nyelvtanulást segítő mesék és dalok ugyancsak helyet kaptak a digitális polcokon. A Mesetárában immár több, mint háromszáz olyan klasszikus és modern interaktív történet található, amelyek különleges keverékei az animált digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ismert színészek, mint Molnár Piroska, Szacsvay László, Gálvölgyi János hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A bizonyítottan szövegértést segítő Mesetárat a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ akkreditálta és ajánlott pedagógiai módszertani csomagként népszerűsíti általános iskolák körében.

A startup tavaly egymillió euró tőkebefektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-től, amely a cég technológiai fejlődését és nemzetközi terjeszkedését segíti. A BOOKR mesék így már Norvégiában, Csehországban, Németországban is a gyerekek kedvencévé válhattak. A cég jövő hónapban mutatja be legújabb fejlesztését Kínában, amely az angol nyelvtanulást szolgálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Visszavonul, mégis aktív marad Beck György

ked ápr 23 , 2019
Igazgatósági mandátumának április 30-ikai lejártával távozik a Vodafone-tól Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke. Beck 2007-ben csatlakozott a Vodafone Magyarországhoz vezérigazgatóként. Ezt a tisztséget 2011-ig töltötte be – 2009-2011-ben elnök-vezérigazgatóként -, ezt követően pedig elnökként tevékenykedett tovább. A távozó elnök – a mínuszos.hu kérdésére válaszolva – jelentős eredménynek nevezte, hogy […]