Még egy megoldás a pazarló nyomtatás megszüntetésére

nyomtato-megalltA drága nyomtatás költségeinek csökkentésére az az egyik meghökkentő megoldás, hogy nem nyomtatunk. Garantáltan nem fog semmibe sem kerülni. Ha azonban ez a megoldás valamiért nem jöhet számításba, érdemes a Xerox legújabb megoldásának bevezetésén eltöprengeni. A Xerox ugyanis kidolgozott egy, hamarosan Magyarországon is elérhető megoldást, amely segít a vállalatoknak a környezetszennyezésük csökkentésében és hozzájárul ahhoz is, hogy a munkavállalók környezettudatosabbak legyenek.

A Print Awareness Tool egy a gamification technológiára és valós idejű mérésre épülő, egyszerűen kezelhető, interaktív szoftver. Használatával könnyedén nyomon követhetőek a pazarlást eredményező nyomtatási szokások. A Print Awareness Tool többek közt humoros instrukciókkal, az emberek versenyre ösztönzésével és más játékok beiktatásával segíti elő azt, hogy a dolgozók elkezdjenek jobban odafigyelni a környezetükre.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új üzleti kijelzőket mutat be a Samsung

hét aug 31 , 2015
Az IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a Samsung Electronics a SMART Signage kijelző termékcsalád európai piacokra szánt legújabb tagjait. A Samsung kijelző technológiája a tisztább képminőséggel és az üzenetek hatásos, jól látható megjelenítésével teszi hatékonyabbá a vásárlók, vagy például a dolgozók elérését, amely a produktivitás és jövedelmezőség növeléséhez is hozzájárul. […]