Még bonyolult az intelligens otthon

okos-otthonAz Ericsson friss tanulmánya az internetre kapcsolt gépekkel felszerelt, intelligens otthonok iránti fogyasztói attitűdöket vizsgálta. Ennek eredménye szerint ugyan ma már több tucat olyan, hálózatba kapcsolt szolgáltatás áll rendelkezésre, amely segít időt megtakarítani és az otthoni élet szentségét megőrizni, de ezekhez viszonylag sok berendezés, különféle készülékek, kábelek és alkalmazások szükségesek.

Ez pedig a fogyasztók szerint túlságosan bonyolultak, és többek közt ez is késlelteti az intelligens otthonok terjedését. Az intelligens otthonok által kínált szolgáltatások használatától a fogyasztók elsősorban egyszerűséget és műszaki támogatást várnak. A válaszadók negyven százaléka integrált otthoni szolgáltatásokat, míg a többség több támogatást és tanácsadást szeretne kapni a hálózatba kapcsolt otthoni szolgáltatások használatához.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jön a Toshiba Satellite Click Mini 2 az 1-ben notebook

csü jún 25 , 2015
A Toshiba bemutatta legújabb, leválasztható kijelzővel rendelkező notebookját, a Satellite Click Minit. A 8,9 hüvelykes (22,6 cm) méretű, kompakt eszköz kétféle szerepet is betölthet: egy teljes funkcionalitású, Windows 8.1 rendszerrel ellátott laptop, amely egy gomb megnyomásával táblagéppé alakítható, így nem szükséges két eszközt magunkkal vinni. A készülék tömege tablet módban […]