Media Hungary 2014: ismerkedjünk a világgal!

social-networkA 2014. május 13–14-én Siófokon megrendezésre kerülő Media Hungary szervezői szerint az eseményen mélységében tárják fel, hogy melyek a mobilpiac legfontosabb trendjei, milyen üzleti modellek alakultak ki és miből generálódnak a bevételek. Olyan izgalmas kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők, mint például, hogy hogyan áll jelenleg a mobil operációs rendszerek versenye, és milyen platformokat preferálnak a tartalomszolgáltatók. (Eláruljuk: Android, iOS, és ez a sorrend is. A -szerk- megj.)

Egy másik “izgis” téma a munkahelyi megítélésünk lesz. A szervezők láthatóan újdonságként élik meg, hogy két-három éve egyáltalán nem mindegy milyen tartalmakkal van tele közösségi médiás üzenőfalunk, mit osztunk meg, mit lájkolunk. A közösségi médiából rengeteg olyan dolgot is megtudhatunk kollégáinkról, amit egyébként nem. Csapda ez vagy lehetőség? Hogyan használják például a hr-esek a közösségi szájtokat? (Segítünk, ha felhasználják, akkor etikátlanul. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Suse, a Google és a felhő

sze máj 7 , 2014
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a Google Compute Engine szolgáltatásban futó virtuális gépek mindegyik változatán elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise Server. A szolgáltatás, a Google felhőplatformjának részeként, saját infrastruktúrán futó virtuális gépeket kínál az ügyfelek számára. A Google és a SUSE közösen gondoskodik arról, hogy minden […]
felhő

És még ez is...