Máv: megállíthatatlanul terjed a wifi

 

mav-wifiBővíti ingyenes wifi szolgáltatást a vonatokon a MÁV-Start Zrt., a nyár végére az Egerbe közlekedő gyorsvonatok többségén, az egyes Békéscsaba irányába induló InterCity vonatokon, valamint a nyári menetrendben a Balaton északi partján közlekedő Kék hullám és Katica szerelvényeken is igénybe vehető lesz az ingyenes vezeték nélküli internetelérés – közölte a vasúttársaság az MTI-vel.

A folyamatos fejlesztésekkel őszre elérheti a nyolcszázas darabszámot a routerekkel felszerelt kocsik száma. A MÁV-Start szerint a magyar vasúttársaság fejlesztése Európában is figyelemre méltó, a routerekkel ellátott kocsik darabszáma és a teljes díjmentesség is kiemelkedőnek számít. Az igénybe vehető sávszélesség a hírportálok, közösségi oldalak, levelező rendszerek megtekintését teszi lehetővé, elősegítve a kikapcsolódást, a tájékozódást, vagy épp a tanulást, munkavégzést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Lebukott a domaszéki kalóztévés

hét jún 23 , 2014
Eljárás indult egy domaszéki férfi ellen, aki a gyanú szerint több mint száz háztartásnak biztosított hozzáférést kódolt műholdas tévéadásokhoz jogellenesen – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szenti Szabolcs elmondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves férfi legálisan megszerzett műholdas televíziós szolgáltatásokhoz biztosított beltéri vevőegységekből […]