Mattheisen megy, Rékasi jön

Christopher Mattheisen vezérigazgató 2018. július 1-i hatállyal lemond és távozik a Magyar Telekomtól. A Társaság új vezérigazgatója Rékasi Tibor lesz.

2018. április 23-i ülésén a Magyar Telekom Igazgatósága Mattheisen saját kezdeményezése alapján a vezérigazgató munkaszerződésének 2018. július 1-i hatállyal történő megszüntetéséről döntött. Mattheisen ugyanezen hatállyal a Társaság Igazgatóságából lemond. Az Igazgatóság 2018. július 1-i hatállyal Rékasit nevezte ki vezérigazgatónak. Az új vezérigazgató a társaság igazgatóságának is tagja lesz 2018. július 1-t követően.

Mattheisen 2006 decembere óta a Magyar Telekom vezérigazgatója, Igazgatóságának tagja és hosszú ideig elnöke is volt. Előtte négy évig a vezetékes üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes volt, magyarországi karrierjét 1993-ban a Westel 900 marketing és értékesítési igazgatójaként kezdte. Rékasi 2017 január óta a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Tíz éve csatlakozott a Telekom Csoporthoz, először az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatójaként, majd a T-Systems Magyarország értékesítési vezérigazgató-helyettese és 2013-tól vezérigazgatója volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

LG: május elején jön a hetedik generáció

ked ápr 24 , 2018
Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy az LG G7ThinQ felsőkategóriás okostelefon hivatalos bemutatóit május első napjaiban tartják. Az LG G7ThinQ az első olyan G-szériás okostelefon, amely a ThinQ márkanévvel debütál. Az LG ezzel a márkanévvel jelöli minden olyan háztartási eszközét, fogyasztói elektronikai termékét és szolgáltatását, amely mesterséges intelligenciát (Artificial Intelligence, […]