Már szavazhatsz a legjobb IoT alkalmazásra


A Deutsche Telekom második alkalommal meghirdetett nemzetközi Üzleti appok versenyén tegnaptól bárki szavazhat az általa leghasznosabbnak ítélt üzleti IoT-alapú alkalmazásra. A nemzetközi megmérettetésre a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió nyolc országából vár Internet of Things (IoT) alapú fejlesztéseket és ötleteket, amelyek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. A legjobb IoT-alapú üzleti célú alkalmazásokat kell megálmodniuk a versenyzőknek, amelyek hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét. Fantasztikusan csodálatos csúcsnyeremények várják a jelentkezőket, köztük tízmillió forintos reklámkampány, továbbá a győztes a Deutsche Telekom üzleti partnerévé válhat nyolc országban, ezáltal 10,8 millió üzleti ügyfelet érhet el, valamint tízezer euró értékben egy nemzetközi üzleti expón való részvétei lehetősége is a jutalmak között lesz.

A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a megcélzott üzleti közönség is szavazhat. A résztvevők növelhetik a pályázatukra érkező szavazatok számát és nyerési esélyüket, ha bevonják vállalkozó ismerőseik közösségét, hogy szavazzanak rájuk. A versenyre eddig regisztrált Internet of Things, azaz IoT-alapú megoldások szinte minden területét érintik egy átlagos vállalkozás napi működésének, és rámutatnak, hogy mindennapi tárgyaink és eszközeink közül egyre több rendelkezik beépített, mobil internet csatlakozási képességgel. A versenyben lévő IoT-alapú alkalmazások további részletes leírása, illetve a jelentkezésről és szavazásról naprakész információ az Üzleti appok honlapján, a www.sikerfal.hu oldalon követhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Papírmentes iroda: a többséget büntetni kényszerül a felügyelet

ked máj 12 , 2015
A hagyományos papír alapú iratkezelés terén a megkérdezett nagyvállalatoknak a határidő túllépése jelenti legnagyobb gondot, ami a válaszadók 84 százalékánál okoz problémát — derül ki a Quattrosoft Kft. nagyvállalati it-igazgatók körében, elektronikus dokumentumkezelésről végzett kutatásából. Egy-egy fontos irat elvesztéséből a válaszadók 53 százalékának adódik gondja. Katasztrófahelyzet (tűz, csőtörés) miatt elveszett iratok a […]

Friss, ropogós