Már megvehető a dupla kamerás Honor

Már megvásárolható a Honor 6X a márka hivatalos partnereinél. A Honor legújabb okostelefonjában olyan funkciók kaptak helyet, amelyek eddig csak a felső kategóriás készülékekre voltak jellemzőek, például ujjlenyomat-olvasó vagy a hátoldali dupla kamera.

A Honor 6X hátoldalán található ujjlenyomat-olvasó a márka drágább modelljeitől megszokott gyorsasággal működik, és mindössze 0,3 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat. A készülék 1920×1080 pixel felbontású, 2,5D hajlított képernyővel rendelkezik. A modell előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán pedig egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dupla hátlapi kamera előnye a jobb mélységélesség közelképeknél, valamint a széles rekeszérték mód, amelynek köszönhetően akár a kép készítése után is lehet élességet és mélységélességet választani. A kamerát számos kreatív fényképkészítési mód is támogatja, többek között fényfestés, lassított mozgás, time lapse, vízjel és ételfotó.

A készüléket egy nyolcmagos Kirin 655 processzor hajtja, amelyet 3 GB RAM támogat. A 32 GB RAM belső tárhely a középkategóriában szintén kiemelkedő, de ez még tovább bővíthető microSD kártyával. A hosszú élettartamot és a hosszú távon azonos színvonalú teljesítményt a 3340 mAh-es akkumulátor és a fájlrendszer töredezettségét megelőző Smart File System biztosítja. A Honor 6X támogatja az LTE adatátvitelt és az európai adatátviteli szabványokat. A magyar piacra kerülő változata NFC képes, FM rádióval és WiFi-híd funkcióval rendelkezik, amely jeltovábbítóként képes felerősíteni a WiFi jelet. A két SIM kártyát támogató modell kezelőfelülete a népszerű EMUI 4.1-es verziója, amely a 6.0-s Android Marshmallow operációs rendszeren fut. A Honor ígérete szerint azonban kategóriájában elsőként fogja megkapni az Andriod 7.0-s frissítést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Dell óceáni hulladékba csomagolja prémium modelljét

szo márc 18 , 2017
A Dell a technológiai iparágban elsőként készített óceáni műanyaghulladékból csomagolást — olvasható a társaság közleményében. A vízi utakon és vízpartokról összegyűjtött és újrahasznosított hulladékot a vállalat a Dell XPS 13 2-in-1 laptop csomagolásához használja 2017. április 30-tól. A cég tervei szerint 2017-ben körülbelül 7250 kilogrammal kevesebb műanyag kerülhet az óceánokba. […]
Dell

Friss, ropogós