Már megvásárolható az AOC új gaming monitora

monitorAz AGON by AOC büszkeségtől dagadó keblekkel mutatta be a játékosoknak szánt kompakt Q24G2A/BK monitor modelljét, amely a gyártó szerint maga a csoda: lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

Az AOC Gaming Q24G2A/BK kompakt 24″-es kijelzője a QHD felbontással párosítva rendkívüli élességet és részletességet biztosít 123,4 ppi (pixel per inch) képpontsűrűséggel, ami sokkal magasabb, mint a szabványos 24″-es Full HD vagy 27″ QHD kijelzők esetében. A nagy képpontsűrűség és a helytakarékos kialakítás ideális választássá teszi a monitort azok számára, akik nem akarnak, vagy nem tudnak sok helyet kellene feláldozniuk az íróasztalon.

A Q24G2A/BK monitorra vékony keret jellemzők, ezért alkalmas a többmonitoros felállításra. Az IPS panel 178°/178°-os széles látószöget kínál, így közvetett szögekből is kényelmes látási élményt biztosít. 108,7 százalékos sRGB lefedettségével a monitor gazdag, élénk és pontos színeket biztosít. A reszponzív IPS panellel ellátott Q24G2A/BK 1 ms válaszideje (MPRT) gyors játékmenetet biztosít ghosting hatás vagy bemozdulás nélkül. A monitor 350 cd/m² maximális fényereje élénk és tiszta látványt nyújt különböző fényviszonyok között is. A Q24G2A/BK modell NVIDIA G-SYNC-kompatibilis.

Az AOC G-Menu szoftverének segítségével a szín, overdrive vagy további gaming beállítások egyszerűen módosíthatók. Ezek közé tartoznak: Shadow Control a kiemelési és árnyékszintek beállításához, Low Blue mód a kényelmes éjszakai használathoz, Dial Point, célkereszt, amely minden esetben pontosan céloz, és egy Frame Counter, amely megjeleníti az aktuális képkocka/másodperc értéket.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Végre megalakult a Kiberkoalíció

csü jún 1 , 2023
Megalakult az állami és a gazdasági szereplők közötti együttműködést támogató Kiberkoalíció, amely nyílt szakmai fórumot teremt a legfőbb kiberbiztonsági kihívások megismerésére és az azokra adott válaszok kidolgozására. Kiberkoalíció létrehozásáról szóló megállapodást írták alá az állam részéről a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának (SZTFH) és a Digitális Magyarország Ügynökség (DMÜ), az információs […]
Bíró Marcell, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának elnöke

És még ez is...