Már megint tőkét vontak ki az IBM Data Storage Kft.-ből

Az IBM Data Storage Systems Információtechnológiai Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólagos üzletrész-tulajdonosa, az IBM Ireland Product Distribution Limited 2019. szeptember 10-én a magyar társaság 15,01 millió dollár összegű törzstőkéjét hétmillió dolláral szállította le tőkekivonás céljából. A tőkekivonást követően a társaság törzstőkéje 8,01 millió dollárra csökkent — olvasható a cégközlöny szeptember 26-i számában. Korábban, 2018. május 2-án már vontak ki tőkét a magyar leányvállalatból, akkor a 25,01 millió dolláros törzstőkéből tízmillió dollárt vittek el Magyarországról.

IBM Data Storage Systems Kft. főtevékenysége számítógép és perifériás eszközök gyártása. A vállalat 1995. július 12.-ben alakult. Az alkalmazottak száma jelenleg: 3,029 (2019).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Legendás szakembert igazol az Est Mediából Delta Technologies-zé változó társasághoz

vas szept 29 , 2019
Október 1-jén rendkívüli közgyűlést tart a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Est Media Nyrt. A közgyűlés elfogadása esetén a társaság cégneve Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaságra módosul. Az igazgatóság cégnév módosítására tett javaslatának elsődleges célja, hogy támogassa a vállalat saját technológiára, innovatív termék- és szolgáltatásportfólióra épülő hazai és nemzetközi terjeszkedését. […]

Friss, ropogós