Már megint nyakunkon az Ország Boltja verseny

bevasarlokosarIdén hatodik alkalommal indítja útjára az Árukereső.hu a hazai webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. A verseny fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. Idén eddig több mint 260 webáruház nevezett be az Ország Boltja verseny Népszerűségi kategóriában folytatott megmérettetésre.

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban, és a játék időszaka alatt kitöltenek egy online kérdőívet, melyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt. Az ő értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint az Ország Boltja fődíj nyertese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Sagyibó a 4iG vezérigazgatója

csü júl 21 , 2016
ShareTweetPinShareMegoldódott a rejtély: a 4iG Nyrt. 2016. július 19-én tartott rendkívüli közgyűlése –határozatlan időre – Sagyibó Viktort választotta meg vezérigazgatónak. Felső Gábor – a vállalatcsoport korábbi elnök-vezérigazgatója – a 4iG elnökeként folytatja tovább tevékenységét. Sagyibó 15 éves multinacionális környezetben eltöltött vezetői tapasztalatát kamatoztatva újfajta szemlélettel fogja segíteni a vállalatcsoportot eredményességének fenntartásában […]

És még ez is...