Már megint nyakunkon az Internet Fiesta

Immáron huszadik alkalommal rendezik meg az Internet Fiesta elnevezésű országos rendezvénysorozatot, amelynek a könyvtárak adnak otthont március 21. és 28. között. A rendezvény az internet felhasználásának lehetőségeivel, mindennapi használatával ismerteti meg az érdeklődőket. A programok célja a digitális írástudás terjesztése és az internet felhasználási lehetőségeinek minél szélesebb körű bemutatása – olvasható a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár közleményében. Összegzésük szerint az eseményre idén az Informatikai és Könyvtári Szövetség felhívására közel kétszáz könyvtár csatlakozott több mint háromszáz programmal.

Az Internet Fiestát 2000 óta tartják meg minden évben a rendezvényhez csatlakozó könyvtárakban azzal a céllal, hogy minél több emberrel ismertessék meg az internet világát és elősegítsék a digitális írástudás elterjedését. Az elmúlt tizenkilenc évben országszerte több száz könyvtár vett részt a programsorozatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Úgy tűnik a Telenor egyedül nem lesz képes az 5G-s hálózatot kiépíteni

pén márc 15 , 2019
Az 5G-re való átállás minden eddiginél nagyobb hálózatfejlesztési beruházást igényel a szolgáltatóktól, ami előrevetíti a hálózatmegosztás lehetőségét – mondta a Telenor Magyarország vezérigazgató-helyettese. Drozdy Győző vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettes kifejtette: a hálózatfejlesztésekre fordított összeget üzleti titokként kezelik, a beruházásokban egyrészt a frekvenciavásárlásra, másrészt a hálózat építésére költenek a terveik szerint. […]
Telenor

Friss, ropogós