Már megint nyakunkon a Contact Center Hangszépségverseny

Az Adatvezérelt Marketing Szövetség – DIMSZ Contact Center tagozata idén kilencedik alkalommal rendezi meg Contact Center Hangszépségversenyét. A telefonos ügyfélszolgálaton dolgozók jelentkezését 2020. november 15. éjfélig várják. Szerencsére a nevezés továbbra is ingyenes.

A telefonos ügyfélszolgálatosok segítőkészsége és kedves hangja több figyelmet és elismerést érdemel, különösen akkor, amikor a telefonos ügyfélszolgálatok szerepe fontosabbá válik. Hiszen járványhelyzet alatt is a nap 24 órájában rendelkezésünkre állnak, legyen szó akár hibabejelentésről vagy számlacsomag-váltásról. A Hangszépségverseny 2012 óta értük, a mindennapi hősök ünnepléséért hívtuk létre, ami az évek során immáron hagyománnyá vált. Az első évben közel 130 jelentkezés érkezett, tavaly pedig több mint kétszázan szerették volna elnyerni a legszebb hang díját. Idén is egy szervezői zsűri választja ki a shortlisteseket a beérkezett nevezések közül, majd a döntőbe jutott tíz-tíz legszebb hangú férfi és női ügyfélszolgálatos közül a közönségszavazás dönti el, hogy ki lesz Magyarország legszebb hangú női és férfi call centerese. A zsűrizés előreláthatólag november végéig tart, a győzteseket pedig december 16-án hirdetik ki. A szakmai elismerésen kívül a nyerteseket értékes nyereményekkel is jutalmazzák. Az idei megmérettetésre egy bekezdésnyi szöveget kell hanganyagként rögzíteni és beküldeni, ami megtalálható a Hangszépségverseny weboldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Pályacsúcs a Huawei technológiai tehetségprogramján

sze nov 11 , 2020
Rekordszámú, 120 magyar diák részvételével indul el a Huawei Technologies Seeds for the Future elnevezésű tehetségprogramja, amely idén rendhagyó módon online avatja be az egyetemi hallgatókat az úttörő it-technológiák rejtelmeibe. Az egyhetes, intenzív digitális tanfolyamon a jövő mérnökei, az 5G, a kiberbiztonság és a mesterséges intelligencia gyakorlati alkalmazása mellett vezetői […]
Huawei

Friss, ropogós