Már megint itt van egy új Honor csúcsmodell

A Honor 8 Pro Quad HD kijelzővel, dual hátlapi kamerával, új generációs ujjlenyomat-olvasóval és kiváló teljesítménnyel száll versenybe a felső kategóriában.

Hamarosan Magyarországra is megérkezik a Honor prémium szegmenst megcélzó készüléke, a 2540×1440 pixel felbontású, 5,7 colos Quad HD kijelzővel rendelkező Honor 8 Pro. Az okostelefon kiemelkedő teljesítményét nyolcmagos Kirin 960 processzor, 6 GB RAM és 64 GB belső memória garantálja. A hosszú üzemidőről az erős 4000 mAh akkumulátor gondoskodik. A Honor Pro-n a legfrissebb Android 7.0 Nougat operációs rendszer és UI EMUI 5.1 felhasználói felület fut, és LTE támogatással rendelkezik.

Az ergonomikus fémvázas készülék hátlapján található a márka minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb ujjlenyomat-olvasója, valamint az új generációs dual hátlapi kamerája. Utóbbi egy monokrómban és egy RGB-ben rögzítő, egyenként 12 MP felbontású kamera képét egyesíti. Az előlapi kamera 8 MP felbontású.
A Honor 8 Pro elődjeihez hasonlóan két SIM kártyával is használható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magyar Telekom: 25 forintos osztalék

vas ápr 9 , 2017
A Magyar Telekom Nyrt. az éves rendes közgyűlésén az igazgatóság javaslatára részvényenként 25 forintos osztalékot szavazott meg. A társaság a 26,066 milliárd forint osztalékot a magyar számviteli törvény szerinti 2016-os, 28,53 milliárd forint nettó eredményéből fizeti ki, a fennmaradó 2,47 milliárd forintot pedig eredménytartalékba helyezi. Az osztalék kifizetésének első napja […]
Magyar Telekom