Már megint itt van a Szabadfogású Számítógép verseny

gyermek-szamitogep-IFSA C3 Kulturális és Kommunikációs Központ ismét meghirdeti a Szabadfogású Számítógép versenyt, amelyre számítógéppel készült kreatív, önálló alkotásokkal nevezhetnek 19 év alatti fiatalok. A versenyre bármilyen saját munkát el lehet küldeni, ami számítógéppel készült. Lehet az rajz, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, vagy bármilyen informatikai megoldás. A versenyen lehet indulni egyénileg vagy csapatban és nevezhetnek itthonról, valamint a határon túlról egyaránt.

A beérkező műveket informatikusokból, művészekből, zenészekből, korábbi versenyzőkből és tanárokból álló zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt alkotásokat nagyszabású kiállítást kertében láthatja a nagyközönség december elején az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben. A nyilvános bemutatkozási lehetőség mellett a verseny támogatóinak köszönhetően nagy értékű nyereményeket is kapnak a nyertesek: ösztöndíjat, notebookot, mobiltelefont és további értékes ajándékokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már az UNICEF-et is Budapestről támogatják

szo szept 12 , 2015
Megnyílt az UNICEF – az ENSZ gyermekalapja – globális szolgáltatóközpontja Budapesten. Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára elmondta: a budapesti központból fogják támogatni, kiszolgálni az ENSZ gyermekvédelmi programjait világszerte. A központ a pénzügyi, humán és informatikai hátteret biztosítja a programokhoz. A budapesti központnak több mint háromszáz munkatársa lesz, közülük […]